Stichting Kunst en Cultuur
Stedelijk museum Kampen

Activiteiten

2015

Vanuit haar doelstellingen heeft de Stichting in 2015 een schilderij genaamd ‘Kamper Vrouw’ van schilderes Mary Waters gekocht. Daarnaast is een kunstwerk genaamd ‘Sunny’ gekocht van kunstenaar Hans van Bentem. De Stichting heeft voor het schilderij en het kunstwerk € 6.590 ter beschikking gesteld. Beiden zijn opgenomen in de collectie van het Stedelijk Museum te Kampen.

Verder heeft de Stichting het Stedelijk Museum te Kampen gesponsord met een nieuw kassasysteem, de vertaling van de zaalteksten (Engels – Nederlands) en een kerstgeschenk voor de sponsoren. De gezamenlijke kosten hiervan bedroegen circa € 5.600.
Tot slot heeft de Stichting net als vorig jaar een financiële bijdrage gegeven ten behoeve van de organisatie van de Gouden Zaal Concerten, die plaatsvonden in de Gouden Zaal van het Stedelijk Museum te Kampen. De financiele bijdrage bedroeg € 3.000.

« Terug naar activiteiten

Zo kun je helpen

We zijn continu op zoek naar bedrijven en instellingen die eenmalig of structureel een financiële bijdrage willen doen. Omdat we een ANBI-instelling zijn, is deze bijdrage fiscaal aftrekbaar. Bovendien bieden we een mooie tegenprestatie. Van publiciteit in de media tot een exclusieve rondleiding, er is van alles mogelijk.

Wil je Stedelijk Museum Kampen steunen? Lees meer