Stichting Kunst en Cultuur
Stedelijk museum Kampen

Activiteiten

2021

In 2021 heeft het bestuur de relatie met de directeur verder verdiept en vormgegeven. Er is sprake van een constructieve….

Lees verder

2020

Nadat de gemeenteraad van Kampen besloten had, dat het museum een deel van gemeentelijke organisatie blijft, heeft het bestuur zijn….

Lees verder

2019

Vanuit haar doelstellingen heeft de Stichting een schilderij van Jan Roeland ‘Eend’ aangekocht. De stichting is verguld met werken van….

Lees verder

2018

Vanuit haar doelstellingen heeft de Stichting een schilderij van Maarten Meuldijk ‘het IJsselfront van Kampen in de winter’ aangekocht. Dit….

Lees verder

2017

Vanuit haar doelstellingen heeft de Stichting bijgedragen aan de catalogus welke verscheen bij de expositie “Het Rijks aan de IJssel”….

Lees verder

2016

Vanuit haar doelstellingen heeft de Stichting de publicatie van de kunstenaar Mynke Buskens gefinancierd voor € 3.900. Deze kunstenaar heeft….

Lees verder

Zo kun je helpen

We zijn continu op zoek naar bedrijven en instellingen die eenmalig of structureel een financiële bijdrage willen doen. Omdat we een ANBI-instelling zijn, is deze bijdrage fiscaal aftrekbaar. Bovendien bieden we een mooie tegenprestatie. Van publiciteit in de media tot een exclusieve rondleiding, er is van alles mogelijk.

Wil je Stedelijk Museum Kampen steunen? Lees meer