Stichting Kunst en Cultuur
Stedelijk museum Kampen

Activiteiten

2018

Vanuit haar doelstellingen heeft de Stichting een schilderij van Maarten Meuldijk ‘het IJsselfront van Kampen in de winter’ aangekocht. Dit schilderij zal eigendom worden van het Stedelijk Museum Kampen. Dit geldt ook voor alle eerdere aankopen en bijdragen door en van de Stichting. Ook in 2018 heeft de Stichting een sponsorbijdrage van Rabobank IJsseldelta ontvangen. Vanuit het fonds cultuur van de Gemeente Kampen ontving de Stichting een bijdrage voor Kunst en Kind 2018-2019.
Het bestuur van de Stichting vergadert ieder kwartaal. Er bestaat een goede relatie met de (interim)directeur van het Stedelijk Museum Kampen die het bestuur ruimschoots van informatie voorziet. Ook onderhoudt het bestuur een goede verstandhouding met de gemeente en de wethouder van cultuur.

« Terug naar activiteiten

Zo kun je helpen

We zijn continu op zoek naar bedrijven en instellingen die eenmalig of structureel een financiële bijdrage willen doen. Omdat we een ANBI-instelling zijn, is deze bijdrage fiscaal aftrekbaar. Bovendien bieden we een mooie tegenprestatie. Van publiciteit in de media tot een exclusieve rondleiding, er is van alles mogelijk.

Wil je Stedelijk Museum Kampen steunen? Lees meer