Stichting Kunst en Cultuur
Stedelijk museum Kampen

Activiteiten

2021

In 2021 heeft het bestuur de relatie met de directeur verder verdiept en vormgegeven. Er is sprake van een constructieve en inspirerende samenwerking. Ondanks de corona regels was het mogelijk om het bestuurswerk door te laten gaan. Twee nieuwe bestuursleden deden hun intrede in het bestuur. Het rooster van aftreden werd bijgesteld. Na meer dan tien jaar heeft de secretaris haar taken overgedragen. Onder grote waardering werd afscheid van haar genomen.

Toen de gelegenheid zich voordeed om werk van Jo Koster aan te kopen, kon de stichting een belangrijk aandeel leveren in de financiering. Datzelfde gold voor de expositie van werk van Christie van der Haak. Dit evenement trok-ondanks corona- veel belangstelling uit het hele land. Bij de expositie Oog voor het oor, over de oren van Rembrandt,  leverde de stichting een financiële bijdrage voor de educatieve installatie. Tenslotte maakte de stichting het mogelijk dat de ‘selfiewand’ kon worden gerealiseerd.

« Terug naar activiteiten

Zo kun je helpen

We zijn continu op zoek naar bedrijven en instellingen die eenmalig of structureel een financiële bijdrage willen doen. Omdat we een ANBI-instelling zijn, is deze bijdrage fiscaal aftrekbaar. Bovendien bieden we een mooie tegenprestatie. Van publiciteit in de media tot een exclusieve rondleiding, er is van alles mogelijk.

Wil je Stedelijk Museum Kampen steunen? Lees meer